100%

Urejanje Okolice

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.

Med oblikovalci trde krajine je sprejeto, da mehka zasaditev ni vedno dovolj za pravilno gledanje.

Pogosto zahteva uvedbo kipov, vodnih lastnosti, dvignjenih površin za sajenje, vgrajenih v sedežne garniture in druge vrtne konstrukcije, vse to doda vizualni užitek in dopolni dizajn ter izboljša celoten videz tlakovcev in vrta. Sestavili smo izbor slik, ki prikazujejo vrste vidnega vpliva, ki jih je mogoče doseči.

Preproste stvari, vgrajene v dizajn, lahko spremenijo količino vizualnega vpliva, ki ga ima in je ustvarjen. Kot je uporaba pokrovov vgradnih odprtin za odprtino na tlakovanem območju, rob med oblogami tla in vrtom je opečen, ali puščajo majhne površine znotraj tlakovca, ki jih je treba uporabiti za sajenje ali napolniti s skrilavcem, kamenjem ali kamenčki.

Barvne skrilavce in gramoz lahko uporabite tudi za odličen učinek, zlasti na območjih, kjer želite, da se zasaditve mešajo. Za izdelavo zanimivega območja je mogoče uporabiti tudi stare pragove iz lesa skupaj s starimi tlaki in skalami.Ne gre toliko za velikost, ko gre za tlakovanje, majhne površine, če so pravilno nameščene, lahko izgledajo veliko bolj privlačno kot veliko tlakovanje.

Vse je v dodatkih, ki se jim odločite za pohvalo in dokončanje območja, ki ustvarjajo takojšnjo vizualno privlačnost. Vzamemo si čas, da razumemo vaše zahteve, ki vse to vključujejo v zasnovo, posebej za vaše osebne potrebe.

 

Reference