100%

Tlakovanje

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.

Ustvarjamo bivalne prostore na prostem glede na individualne potrebe in osebne okuse naših strank. Naša zunanja življenjska doživetja so ekskluzivno zasnovana. Si želite bolj kakovostnega prostora za sprostitev? Ali želite o prostem vozlišču za zabavo družine in prijateljev ali varnem igrišču za otroke? Naša predana in dobro poznana ekipa vam bo vzela čas, da bo razumela vaše zahteve in ustvarila zasnovo, ki bo ustrezala. 

Ne glede na to, ali gre za preprost korak do vrat ali večstopenjsko stopničko, ki vodi od teras do vrta, nova opečna vrtna stena ali nova lesena tesna plošča Neprekinjena ograja, ki bo zajemala vašo mejo, imamo strokovno znanje in znanje za načrtovanje, izdelavo, gradnjo in postavitev vseh vaših ograje, zidanje z opeko in koraki z ali brez ograje, da bi zadostili vsem vašim potrebam.

Verjamemo, da mora biti vsaka namestitev individualno zasnovana okoli vas in vaše lastnine.

Povejte nam in poskrbeli bomo za ostalo! Na začetku se boste pogovorili z enim od naših strokovnjakov za dovoz in tlakovanje. Od tam bomo z vami sodelovali pri podrobnejših podrobnostih, kot so postavitev, materiali, slog in barva. Končna izdelava bo izvedena z natančno pozornostjo do detajlov, brez izjeme si prizadevamo za vrhunsko kakovost.

 

Reference