100%

Izolacije

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.

Da bi bila izolacija čim bolj učinkovita, jo je treba namestiti po celotnem domu: na vašem podstrešju, v prostoru za plazenje in - kar je zelo pomembno - v stenah. Izolacija sten je bolj pomembna za splošno udobje doma, kot se zaveda veliko ljudi. Izolacija sten je tudi tam, kjer ima naš lastnik izdelka možnost sijaja. Njegove prednosti daleč odtehtajo prednosti drugih materialov za izolacijo sten. 

Izolacija služi kot ovira, ki ščiti toplotni ovoj vašega doma, ki ohranja zunanji zrak in vaš kondicioniran zrak - vroč in hladen - znotraj. Ko je vaš celoten dom izoliran, ohranja svojo temperaturo veliko bolj učinkovito in učinkovito, s čimer prihranite denar, hkrati pa poskrbite za udobnost. Naša ekipa lahko nudi storitve izolacije celotnega stanovanja za obstoječe domove in hiše, ki se gradijo.

Ključna sestavina izolacije celotnega doma je izolacija v vaših stenah - tako v notranjih kot zunanjih stenah. Za razliko od drugih izolacijskih izdelkov, ki delujejo samo na določene gradbene materiale - naše izdelke lahko vgradimo skozi in znotraj skoraj vseh vrst domačega gradbenega materiala.

Vaš dom bo bolj udoben.
Študije kažejo, da se 40% udobnega počutja nanaša na izmenjavo sevalne toplote naših teles in notranjih površin okoli nas. Izolacija znižuje sevalno izmenjavo toplote, kar zagotavlja, da je vaš dom udoben skozi celo leto.

Prihranili boste euro.
Naši vrhunski izolacijski izdelki vam prihranijo denar, saj vsak mesec znižate stroške ogrevanja in hlajenja.

Pomagali boste okolju.
Izolacija domov po vsem svetu bi v 10-letnem obdobju znižala ravni ogljikovega dioksida v našem ozračju za 293,5 milijarde funtov, kažejo študije!

Povečali boste vrednost svojega doma.
Izolacija poveča vrednost vašega doma. Deluje tudi kot zvočna, zračna in kondenzacijska ovira, poleg tega pa ohranja idealno temperaturo v vašem domu.

 

Reference