100%

Fasade

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.

Izvajamo fasade vseh vrst, tako na novogradnjah kot tudi na starejših objektih. Naša ekipa bo poskrbela, da bo delo opravljeno kakovostno in profesionalno. Prav tako izvajamo vse vrste slikopleskarskih del po vaših željah in z najboljšimi materiali.

Gradbena lupina je bila vedno ključna značilnost, ko gre za trajnost hiše. Njegova primarna vloga je zaščititi hišo pred elementi: sneg, dež, veter in sonce. Ker so se ekstremni vremenski pojavi v zadnjih desetletjih močno povečali, je še posebej pomembno, da se pripravimo na različne vremenske razmere in zagotovimo zadostno zaščito hišnih sten.

Poleg zaščite stavbe ima fasada še eno pomembno in uporabno funkcijo, ki bi jo moral razviti projektant: Idealna fasada zmanjša porabo energije, saj deluje kot toplotna izolacija. Ponuja tudi prijetno klimo v zaprtih prostorih, nudi izboljšano protipožarno zaščito in izolira pred zunanjim zvokom in hrupom. Vendar pa je veliko teh funkcij mogoče zagotoviti le s pravo izolacijo.

 

Reference