100%

Adaptacija

1

Vrednote so eden izmed ključnih temeljev poslovanja vsake organizacije. Prepričani smo, da ustvarjanje vrednot omogoča podjetju trajnostno rast. Zato smo v našem podjetju pripoznali naslednje vrednote, ki se nam zdijo ključne: - Odgovornost in strokovnost - Gospodarnost in ustvarjalnost - Skrb za stranke in zaposlene - Spoštovanje in sodelovanje - Pripadnost

2

Nas, naše stranke in vse ostale, ki so povezani z našo dejavnostjo, vidimo kot del ene velike družine. Cenimo pošteno, vljudno in spoštljivo sodelovanje. Za naše uspehe se vedno bolj razvijamo in delimo svoje znanje med seboj.

3

Prevzemamo odgovornost za svoje delo in se zavedamo vpliva naših odločitev. S polno predanostjo ustvarjamo rešitve in storitve najvišje kakovosti. Kot vzor družbi smo družbeno angažirani in odgovorno skrbimo za naše okolje.

Svetujemo in izvajamo adaptacije obstoječih objektov, rešujemo težave z vlago, gradimo prizidke, nadzidave objektov in vsa potrebna popravila starejših objektov.

Pomagamo vam do varne profesionalne prenove,  poskrbimo za kontinuiran potek del posameznih gradbenih in obrtniških faz dela.

Privarčujemo vam veliko časa, usklajevanja in čakanja na posamezne izvajalce, saj poskrbimo za projekt v celoti. 

Naša ekipa strokovnjakov za adaptacije vam zagotavlja najvišjo kakovost storitev. Pri nas vam bomo posvetili dovolj časa in pozornosti, da bomo razumeli vaše želje in cilje, ter vam svetovali o najboljših možnih rešitvah za vaš projekt. Začnemo s tem, da poskrbimo za odvoz starega pohištva in opreme ter zaščito stanovanja pred začetkom del. Za vas se bomo potrudili in bomo dosledno upoštevali vse dogovorjene roke, da bo vaš projekt pravočasno končan.

Naši strokovnjaki bodo za vas poskrbeli za celostno adaptacijo stanovanja od A do Ž. V prvi fazi se bomo lotili obnove električnih in vodovodnih inštalacij, da bi zagotovili, da bodo deli, ki jih nameravate uporabljati, varni in zanesljivi. Nadaljevali bomo z drugimi dogovorjenimi gradbenimi deli, pri čemer bomo dosledno upoštevali vaše želje in cilje.

Reference